Надомна работа

Списък на добрите , но и на псевдо проектите за селата

Модератори: svetlo, asyncdrone

Надомна работа

Мнениеот nadomno на Сря Окт 28, 2009 8:53 pm

На Вашето внимание предлагаме 4 оферти за надомна работа като за целта можете да работите изцяло от вкъщи.
Идеята на този вид работа е не да Ви наемаме на работа, а да Ви помогнем, Вие сами лесно,бързо и без почти никакви средства да започнете свой собствен малък семеен бизнес.
Не Ви обещаваме че ще станете милионери от този вид работа, но пък с малко повече усилия от Ваша страна може да си докарвате една добра месечна заплата в порядъка на 700 – 2000 лв. на месец.
Този вид работа е една добра възможност за хората живеещи на село например.
Както ни е известно в днешно време е почти невъзможно да се работи нещо на село освен ако не работите в някоя ферма или на полето което си е доста трудна физическа работа и то за малко пари, в други случеи няма дори и такава работа и хората живеещи на село са принудени всекиднрвно да пътуват до най-блиския град за да работят, но пък в този случей разходите за транспорт са големи и накрая се оказва че работите почти за без пари...
Това което Ви предлагаме е работа без почти никакав начален капитал.
Какво се иска от Вас за да започнете да работите? – Най-вече желание!

Ако Всичко това Ви е заинтересувало можете да се свържете с нас като изпратите SMS на номер 1816 с текст:TXT NADOMNO
Ще получите обратен sms на който ще получите инструкции какво да направите за да получите подробна информация как да започнете надомна работа без да влагате средства.
[/b]
Предлаганата от нас работа е предимно за хора живеещи на село.
Последна промяна nadomno на Вто Яну 26, 2010 12:39 pm, променена общо 1 път
nadomno
четящ

Re: Надомна работа

Мнениеот elenka на Нед Дек 13, 2009 3:15 pm

МОЛЯ, НЕЩО ПО КОНКРЕТНО ЗА - НАДОМНА РАБОТА :!
elenka
четящ

Мнениеот chosi на Съб Фев 06, 2010 7:54 pm

ахахаха

и защо тая тема седи тука да я четат хората

то от 6 километра си личи..... Пратете смс на стойност .......... хех

ти си да те издири полицията по телефона и да ти мачкат главата
chosi
питащ

Мнениеот val4an на Нед Фев 07, 2010 5:41 pm

nadomno написа:На Вашето внимание предлагаме 4 оферти за надомна работа като за целта можете да работите изцяло от вкъщи.
Идеята на този вид работа е не да Ви наемаме на работа, а да Ви помогнем, Вие сами лесно,бързо и без почти никакви средства да започнете свой собствен малък семеен бизнес.
Не Ви обещаваме че ще станете милионери от този вид работа, но пък с малко повече усилия от Ваша страна може да си докарвате една добра месечна заплата в порядъка на 700 – 2000 лв. на месец.
Този вид работа е една добра възможност за хората живеещи на село например.
Както ни е известно в днешно време е почти невъзможно да се работи нещо на село освен ако не работите в някоя ферма или на полето което си е доста трудна физическа работа и то за малко пари, в други случеи няма дори и такава работа и хората живеещи на село са принудени всекиднрвно да пътуват до най-блиския град за да работят, но пък в този случей разходите за транспорт са големи и накрая се оказва че работите почти за без пари...
Това което Ви предлагаме е работа без почти никакав начален капитал.
Какво се иска от Вас за да започнете да работите? – Най-вече желание!

Ако Всичко това Ви е заинтересувало можете да се свържете с нас като изпратите SMS на номер 1816 с текст:TXT NADOMNO
Ще получите обратен sms на който ще получите инструкции какво да направите за да получите подробна информация как да започнете надомна работа без да влагате средства.
[/b]
Предлаганата от нас работа е предимно за хора живеещи на село.

Не се въсползвай от нещастието на хората,да печелиш лесни пари!!!
val4an
напреднал

Мнениеот maznislava на Вто Мар 02, 2010 9:21 pm

Аз няма да ви предлагам работа - просто ще ви кажа аз с какво се занимавам, а вие ще решите това надомна работа ли е или не :)
Аз обичам да пътешествам. През декември месец попаднах на един туристически сайт- Триваго (това е моя профил в сайта), в който пиша мнения за места, където съм била, оценявам снимки и мнения на други потребители, за което ми се плаща.
А тук има доста добре обяснено за работата в сайта - как се печелят мили, как те се "превръщат" в евро... Аз доста се забавлявам, дано ви е интересно и на вас, освен полезно.
Копирам ви само част от обясненията:
"Като регистриран потребител, можете да спечелите пари в trivago. В момента trivago изплаща суми на своите потребители всеки месец, базирани на приходите на общността и активността на потребителя. Например през Декември 2008 г. са изплатени 20 000 евро."
Ако има въпроси, насреща съм.
maznislava
четящ

Назад към Проекти в селата...и псевдо-проекти