Модератори: svetlo, emmg, ResidentEvil
станислав написа:Аз ще ти препоръчам като се стопи снега да засееш картоф а като го извадиш да сложиш карфиол за късна култура. Карфиола в последно време има стабилна цена, въпреки че се гледа немалко като декари.
zaspalomarabu написа:карфиол? единия ден береш,другия продаваш ,на третия го изхвърляш. в българия няма пазар за толкова карфиол.на толкова място трябва да се засее нещо с което е пробвано. може и воден лук. при бавни продажби търпи до нова година и повече. сега е лев на едро.
Krasimir00 написа:Благодаря за съветите.Определено ще ми помогнат при избора на какво да заложа и в какво количество.
Да попитам,какъв е горе долу средния добив на бял боб от дка ? Това е култура която може да се обработва напълно механизирано.
Krasimir00 написа:Водата с която ще поливам е от кладенец.Миналата година от него са поливали 20 дка царевица,и вярвам че водата ще ми стигне,особенно при тази влажна зима.
emmg написа:Krasimir00 написа:Водата с която ще поливам е от кладенец.Миналата година от него са поливали 20 дка царевица,и вярвам че водата ще ми стигне,особенно при тази влажна зима.
Какъв му е дебита на тоя кладенец ,нещо се съмнявам ,че ще ти стигне за 30дк.Първо си обезпечи водата пък после мисли за зеленчуци.
Потребители разглеждащи този форум: MSNbot Media, toni777 и 4 госта