Селски туризъм с образователна цел

изкажете мнението си, дайте препоръки, споделете

Модератори: CRUSHER, svetlo, asyncdrone, krem4et0

Селски туризъм с образователна цел

Мнениеот Gabi на Пон Май 24, 2010 7:15 pm

Здравейте,радвам се ,че ви има.
Имам желание да заведа дъщеря си за няколко дни в някое село в което ще може да види как се дои крава,как се прави сирене,кисело мляко.От къде идват яйцата и тн.Много Ви моля някои да ми помогне и да ме насочи къде има подобен вид селски туризъм.Преди време моя приятелка която живее извън БГ заведе дъщеря си в едно родопско село с подобни услуги не помня точно кое беше ,но помня ,че е след Широка Лъка.Тъй като ще ходим скоро до Варна имам желание на връщане да минем през такова село и да останем за 2-3 дни с цел малката да види всички тези неща изброени по-горе.Ще съм Ви изключително благодарна ако ми препоръчате някое село в което се предлагат такива неща.
Gabi
четящ

Re: Селски туризъм с образователна цел

Мнениеот Мариана Кулева на Сря Юни 30, 2010 6:05 pm

Такива неща може да види във всяко село. Може би ще е добре да отидете в село, в което имате роднини или приятели, и те да и обяснят и покажат.
Мариана Кулева
питащ

Re: Селски туризъм с образователна цел

Мнениеот stefito_va на Сря Юли 28, 2010 10:27 am

Мнениеот stefito_va на Сря Юли 28, 2010 11:19 am
Здравейте! През юни бях на почивка в Лудогорието, в къщата на моя приятелка.Там е чисто и има чудесни условия за почивка на 10-11 човека.Селото е близо до гр. Попово / Търговищко/. Тихо и спокойно е.Можете да доите и крави и кози и овце.А яйцата наистина са от " щастливи" кокошки.Там ще ви повозят и на магарешка каручка.В близост има язовир с риба, а през самото село минава река, в която могат да се ловят раци.Ако Ви е в близост и Ви интерисува, ще ви дам координати!
С приятелски поздрави!
Стефито
stefito_va
четящ

Назад към Селски туризъм